EPP

Danes pa kratki komercialni blok (blog)…

Glede na to, da odhajam kmalu v tople kraje nažalost zapuščem moje udobno ljubljansko gnezdece, ki se nahaja na Drenikovi 13. Stanovanjce je tako na voljo za najem od 22.11. naprej… Cena 450eur + 50eur stroškov. Brezžični internet, talno gretje, pralni stroj, povsem novo (jaz sem bil prvi najemnik), vsa posoda… Skratka popolno… Več info na 040230491 – Šefica Irena.  p.s. Če se menite za ogled… Majkemi, nej ne bo pred 9.00!

 

 

 FOTO

In pa oglas številka 2… Prodam povsem nov, 2x rabljen Nikonov kompaktni fotoaparat – S1000pj. Prvi fotoaparat z vrgajenim projektorjem s katerim si lahko pogledaš posnete fotografije ali filmčke doma na steni, na beli majici vaše ne preveč prsate prijateljice in ostalih primernih in neprimernih površinah. Fotič ima zraven tudi dalinca za projektorček, pa dodatno močnejšo baterijo itd itd… Seveda pa foto ne samo projecira ampak ima 12.3 mpixlov, stabilizator slike, širokokotni objektiv, je majhen – žepen in še marsikaj, kar si lahko preberete naprimer tukaj: http://www.dpreview.com/news/0908/09080402nikons1000pj.asp

Verjetno vas zanima cena te nadvse fascinantne napravice…? Cena sitnica… 249 eur. Cena novega brez dodatne baterije in hvaležnosti prodajalca, je več kot 100 eur višja od moje. Simpatičnemu kupcu ceno spustim še za kak euro.

(fotko lahko seveda tudi večjo projecira…)

~ by matjazz on November 12, 2010.

One Response to “EPP”

  1. Hud flat … res lepo opremljen. Sm tudi sam najemodajalec in moram priznati, da “šefica” kr zna 😛

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: